Open Dag De Copen 4 oktober 2014

Zaterdag 4 oktober gooien we de deuren open. Zeker 30 bedrijven laten zien wat ze doen. Kom dus kijken tussen 10.00 en 16.00 uur.

Kom op de fiets

Vanwege veiligheid houden we het terrein zoveel mogelijk autovrij. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op en parkeer aan het begin van het terrein. Op De Copen rijden huifkarren voor vervoer. Maar kom bij voorkeur op de fiets, dan kun je helemaal je eigen route uitstippelen.

Wat is er te doen?

Teveel om op te noemen. Onder andere zuivelmachines, auto's, kranen, standbouw, interieurbouw, metaal- en houtbewerking. Er zijn acties, je kunt iets winnen en er zijn springkussens en doe-dingen voor kinderen.

Eten en drinken

Je komt op 4 oktober niets tekort. Bij verschillende bedrijven kun je iets proeven of krijg je iets te eten of drinken. Daarnaast kun je ook tegen betaling aan de kost komen.

Werk op De Copen

Een prima gelegenheid voor jongeren die niet weten wat ze willen worden of die nog niet weten welke opleiding ze moeten kiezen. Kom kijken, stel vragen. Misschien word je helemaal enthousiast voor een vak. Op De Copen zijn altijd goede medewerkers nodig. Nu en in de toekomst.

Kijk ook op facebook

Op de evenementenpagina Open Dag De Copen vind je al aankondigingen van bedrijven die meedoen.
www.facebook.com
De Copen
Contactgegevens
Telefoon0348 550735
E-mailinfo@decopen.nl
Adres 2e Industrieweg 17
3411 ME Lopik