Werkzaamheden aan Reinaldaweg tussen 10 en 22 oktober

Tussen 10 en 22 oktober voert de provincie Utrecht werkzaamheden uit in de bermen van de M.A. Reinaldaweg (N210) nabij de gemeente Lopik. Er wordt verharding aangebracht in de vorm van grasbetonstenen, over een lengte van circa 1,5 kilometer. Een verharde berm komt de verkeersveiligheid ten goede.

Het aanbrengen van de bermverharding is een vervolg op het asfaltonderhoud dat in juli is uitgevoerd tussen het kruispunt met de Lopikerweg Oost en de rotonde met de Ingenieur F.E.D. van Enschedeweg.

Planning en hinder

Voorafgaande aan het aanbrengen van de grasbetontegels, wordt de beplanting in de berm verwijderd. Dit gebeurt in de week van 10 t/m 14 oktober. De werkzaamheden worden overdag uitgevoerd met een rijdende afzetting en geven weinig hinder voor het verkeer.

Vanaf maandagavond 17 oktober tot zaterdagochtend 22 oktober brengt de aannemer gedurende vijf avonden/nachten de bermverharding aan, inclusief een lage houten afscheiding tussen de hoofdrijbaan en de parallelweg. De aannemer werkt alleen tussen 19:30 uur ’s avonds en 06:00 uur de volgende ochtend. Tijdens de werkzaamheden wordt de weg voor de helft dichtgezet. Het verkeer wordt beurtelings langs het werk geleid en moet rekening houden met ernstige vertraging. Overdag worden geen werkzaamheden verricht en kan het verkeer normaal doorgang vinden.
De Copen
Contactgegevens
Telefoon0348 550735
E-mailinfo@decopen.nl
Adres 2e Industrieweg 17
3411 ME Lopik