Informatieavond 25 april a.s.: werkplekken voor mensen met een arbeidsbeperking

Maandag 25 april 2016
17.30 - 19.30 uur
Bedrijfskantine Ruud Borst
Lopikerweg Oost 17a
Lopik

Ondernemersavond

Op initiatief van een aantal ondernemers, organiseert de gemeente Lopik op maandag 25 april een informele informatieavond voor en door ondernemers over werkplekken voor mensen met een arbeidsbeperking. Tijdens deze avond wordt duidelijk wat werkgevers daarin kunnen doen, welke extra’s mensen met een arbeidsbeperking meebrengen in inzet, enthousiasme, motivatie en loyaliteit en welke ondersteuning de gemeente biedt.

Tijdens de avond krijgen de deelnemers informatie over de regelingen en voorzieningen die er zijn om werken voor mensen met een arbeidsbeperking bij werkgevers mogelijk te maken, zoals subsidie, begeleiding, werkplekaanpassing e.d. Daarnaast wordt er een beeld geschetst van de doelgroep en delen werkgevers deze avond hun ervaringen in hoe het is om te werken met mensen met beperkingen.
Er is veel gelegenheid voor de ondernemers om elkaar te ontmoeten, van gedachten te wisselen, ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en informatie op te halen.

De avond is bestemd voor alle ondernemers in en rondom Lopik die geïnteresseerd en gemotiveerd zijn om mensen met een arbeidsbeperking een plek te bieden in hun organisatie. Deze plek kan voor kortere of langere tijd zijn. Ook zijn er verschillende vormen denkbaar: stage, werkervaringsplaats, garantiebanen, beschut werk en natuurlijk ook ‘gewone’ banen.

Aanmelden

Wil je hier bij zijn?
Meld je dan aan bij de gemeente:
Gerda Bouwer
Secretaresse Economische Zaken
0348 - 559997
gerda.bouwer@lopik.nl
De Copen
Contactgegevens
Telefoon0348 550735
E-mailinfo@decopen.nl
Adres 2e Industrieweg 17
3411 ME Lopik