Algemene ledenvergadering

In de Copenkrant van juli werd aan-gekondigd dat er een ledenvergadering in september zou worden belegd. Na deze aankondiging bleek dat een aantal leden op de gekozen datum verhinderd waren.
Het bestuur heeft daarom een nieuwe datum vastgesteld: 27 november aanstaande, aanvang 17.00 uur. De vergadering wordt gehouden bij Verweij Lopik BV, Bedrijfsweg 9.

Glasvezel

In de ledenvergadering wordt onder meer stil gestaan bij de stand van zaken met betrekking tot de aanleg van glasvezel. In samenwerking met Studio Stoer BV is inmiddels een inventarisatie naar de behoefte bij de ondernemers op De Copen gedaan.

Communicatie

Ook wordt een presentatie gehouden over een nieuwe, verbeterde opzet van de communicatie tussen de leden van de bedrijvenvereniging. De presentatie wordt geleid door Jupe Software.

B2B

Het bestuur beraadt zich over een levendiger opzet van de ledenvergadering, waarbij de functie van business to business beter tot zijn recht komt. Via een extra nieuwsbrief wordt u daar de komende dagen nader over geïnformeerd.
De Copen
Contactgegevens
Telefoon0348 550735
E-mailinfo@decopen.nl
Adres 2e Industrieweg 17
3411 ME Lopik