5e Beursvloer Lopik verplaatst naar voorjaar 2016

In onze nieuwsbrief van 9 oktober stond de aankondiging van de Beursvloer Lopik op 11 november a.s. Deze Beursvloer gaat wel door, maar in het voorjaar van 2016. Vooral het animo van bedrijven liep de laatste jaren terug. Daarom wil de commissie van Beursvloer Lopik het evenement aantrekkelijker maken voor alle partijen.
Ga naar de website: www.beursvloerlopik.nl en vul de twee vragen van de commissie in.

MVO voor bedrijven

Lopiker bedrijven staan positief tegenover Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zij doen vaak onder meer aan sponsoring. Klanten waarderen dat ook. Veel bedrijven kennen de Beursvloer Lopik nog niet en het plezier dat ze kunnen hebben van het persoonlijke contact en de verrassende vragen. Het daagt maatschappelijke organisaties én bedrijven uit om creatieve manieren te vinden om elkaar te helpen.

Publiciteit rond Beursvloer Lopik

De Beursvloer Lopik is een succes als veel bedrijven en organisaties meedoen. Om dat te bereiken wil de commissie er meer bekendheid aan geven. Niet alleen vooraf, maar ook achteraf. Door te zorgen dat mooie deals van bedrijven in de krant en op website en social media gedeeld worden. En door bedrijven in het zonnetje te zetten als de deal is uitgevoerd.
De Copen
Contactgegevens
Telefoon0348 550735
E-mailinfo@decopen.nl
Adres 2e Industrieweg 17
3411 ME Lopik