Verrommeling De Copen

De laatste tijd krijgt het Bestuur van De Copen weer signalen dat bedrijven materiaal stallen op plaatsen die daar niet voor bedoeld zijn. Her en der staan containers naast bedrijfspanden. Ook de openbare weg wordt steeds vaker gebruikt als locatie voor bedrijfsvoering. Dit zorgt voor irritaties door verkeersopstoppingen en blokkades van bedrijfspanden. Het is onfatsoenlijk om andermans weg te gebruiken en het veroorzaakt schade aan de bedrijfsvoering van buurbedrijven.

Houd De Copen waardevol

Op De Copen gelden duidelijke regels. In het bestemmingsplan is het niet toegestaan spullen buiten op te slaan, alleen achter deugdelijke hekken op eigen terrein. Besef wel dat deze 'verrommeling' direct gevolgen heeft voor de waarde van vastgoed en bedrijven. Zorg dat ons bedrijventerrein waardevol blijft en dwing ons niet om de overheid in te schakelen voor handhaving.

Bufferterrein vrachtwagens

Vereniging De Copen heeft met wethouder Spelt afgesproken dat het terrein aan het begin van De Copen ingericht wordt als bufferterrein voor vrachtwagens. Dit is het laatste openstaande punt in de revitalisering van De Copen en zal een deel van de overlast wegnemen. Het bestuur zal de gemeente vragen het terrein hiervoor vrij te maken.

Wij gaan ervan uit dat iedereen zijn eigen omgeving netjes houdt en dat ondernemers elkaar aanspreken als dat nodig is.
De Copen
Contactgegevens
Telefoon0348 550735
E-mailinfo@decopen.nl
Adres 2e Industrieweg 17
3411 ME Lopik