Bedrijventerrein 'De Copen'
Bedrijventerrein 'De Copen' is 21 ha groot en ligt ten westen van de M.A. Reinalda-weg (N210) in de gemeente Lopik. Naast productie- en handelsbedrijven zijn er diverse auto- en transportbedrijven. En er zijn bedrijfsverzamelgebouwen waar ook dienstverlenende bedrijven bij elkaar zitten.
De Copen is een 'echt' bedrijventerrein: er heerst bedrijvigheid. Het merendeel van de bedrijven heeft een industrieel/ ambachtelijke uitstraling. Volgens de gegevens van de bedrijvenvereniging zijn er zo'n 80 bedrijven op het terrein gevestigd.
De ligging van het terrein in de nabijheid van de grote uitvalswegen A12, A2 en A27, is gunstig. Via uitstekende ontsluitingswegen is de bereikbaarheid van Europa vanuit het Groene Hart van Nederland optimaal.
Meer dan 95% van de gevestigde bedrijven is aangesloten bij bedrijvenvereniging 'De Copen'. Mede dankzij deze krachtige positie is er een vruchtbare samenwerking met de lokale overheid. Het bestuur van 'De Copen' participeert in diverse organen die het economische belang van de aangesloten ondernemingen dienen.
De Copen
Contactgegevens
Telefoon0348 550735
E-mailinfo@decopen.nl
Adres 2e Industrieweg 17
3411 ME Lopik
 
Uitbreiding De Copen
Al jaren wordt er gesproken over uitbreiding van De Copen aan de westkant. Voor verplaatsing van De Heer land en water uit de buurt van Polsbroek en uitbreidingsmogelijkheden van bedrijven op De Copen als Lekkerkerker Dairy & Food Equipment, JEVA metaalbewerking, GPI tanks & proces equipment, en andere bedrijven die nu met ruimtegebrek kampen en graag in Lopik willen blijven.
Woensdag 18 maart 2021 om 19.30 uur is er een digitale bijeenkomst waarin de stand van zaken rond de plannen uit de doeken wordt gedaan. Kijk hier voor meer informatie en opgeven voor de bijeenkomst: verstoep.nl